Netwerk van talentontwikkeling

Mira Opdam

Als kind had ik al een enorme fascinatie voor mensen: van kinderen tot volwassenen, van winkelier tot zwerver. Ik zag in alles het goede van de mensen en was gefrustreerd en verdrietig als anderen dat niet zagen. Door mijn sterke inlevingsvermogen en mijn intuïtie had ik precies in de gaten wat er schuilging achter het masker van uiterlijk en gedrag. Hun perspectief werd mijn perspectief. Ik wilde weten wie deze mensen ECHT waren, wat hun levensverhaal was, hoe ze zich voelden en wat hen bewoog. “Eerst begrijpen, dan begrepen worden” werd mijn levensmotto.

Als levens- en loopbaancoach wil ik mensen helpen hun echte kern en essentie te herkennen, erkennen en te bewegen. Ik wil laten zien dat je vanuit je kwetsbare ware IK, de meest krachtige IK kunt worden. Verbinding maken met jouw diepste kern en identiteit, zodat je kunt en mag zijn wie je echt bent. Ik geloof dat vanuit die puurheid, kracht en dat ZIJN een bezielende verbinding ontstaat. Een bezielende verbinding tussen jou, je leven en je werk, zodat je vitaal en gelukkig kunt leven en werken.

Mijn expertises zijn vraagstukken als zelfvertrouwen, burn-out, stress, geluk en persoonlijk leiderschap. Mijn andere expertise is loopbaanbegeleiding, of zoals wij liever zeggen: begeleiding naar Werkgeluk.

Ik coach individuen en groepen op bovenstaande onderwerpen. Mijn focus is authenticiteit, zingeving en resultaat. Intuïtie, voelen, luisteren, zien, liefdevol confronteren, maar ook humor en warmte vormen de basis in mijn manier van werken.